Buienradar.nl

Buienradar.nl 4.649

Het weer op je Android-telefoon

Buienradar.nl is de officiële software behorende tot de gelijknamige website buienradar.nl. Met de gratis applicatie bekijk je de KNMI's satellietbeelden van de Benelux en Europa, inclusief de veel geziene buitjes die ons boven het hoofd hangen. Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Weersinfo op je mobiel
 • File- en verkeersinformatie
 • Heldere interface

TEGEN

 • Geen
Meer

Uitmuntend
8

Buienradar.nl is de officiële software behorende tot de gelijknamige website buienradar.nl. Met de gratis applicatie bekijk je de KNMI's satellietbeelden van de Benelux en Europa, inclusief de veel geziene buitjes die ons boven het hoofd hangen.

Gewenst overzicht

Of je nu van plan bent om je auto te wassen of een openluchtconcert te bezoeken, Buienradar.nl is een handige indicator voor nattigheid. Deze applicatie tovert buien in één handig scherm, met handige tabbladen die je het gewenste overzicht tonen.

Tik op Radar voor het bekende overzicht; ook bekijk je gemakkelijk de buien op Google Maps. Onder het tabblad Verkeer vind je zowel file-informatie als toegestane wegsnelheden. Laatstgenoemde optie lijkt handig maar toont een onoverzichtelijke kaart.

Nederland en Europa

Na het openen van Buienradar.nl krijg je meteen de buien te zien. Gebruik de Menu-toets op je telefoon om meer opties te zien, waaronder geanimeerd beeld en de Radar van Europa. Buienradar.nl voor Android is even uitgebreid als de iPhone versie en krijgt regelmatig updates.

Conclusie

Frequente bezoekers van de website zullen deze software zeker waarderen. Buienradar.nl toont op efficiënte wijze de buien om je heen, wat het een waardevol instrument maakt voor iedereen die zich graag voorbereidt.

Buienradar.nl

Download

Buienradar.nl 4.649

Beoordelingen about Buienradar.nl

 • coolboy12

  door coolboy12

  "werkt goed"

  ik vind het een goed leuk en makkelijke app echt als je het nodig hebt je kan er alles op zien waar de buien over wel...   Meer.